Otkrivate li nerado svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Zašto surađivati s Karierom?

U Karieri je trenutno zaposleno 2800 radnika na više od 150 projekata u Hrvatskoj i Sloveniji u različitm gospodarskim granama. Za vođenje projekata koristimo najnovije CRM i ERP programe te prema potrebi organiziramo on site poslovne jedinice kod poslodavaca.

Naše metode rada i tehnike ocjenjivanja omogućavaju nam da prepoznamo prave ljude za različita područja. Zbog lokalnih i globalnih iskustava, učinkovito vam pomažemo zadovoljiti vaše individualne potrebe.

Poslodavci i kandidati nas prepoznaju po inovativnosti, stručnosti i osobnom pristupu. Već 13 godinu brinemo za stvaranje uspješnih priča poslodavaca i onih kandidata koji traže posao, a koji su svoje karijerne ambicije povjerili našim kadrovskim stručnjacima. 

Projektna rješenja

Aktivno tražimo osposobljen kadar koji će biti uključen u vaš radni proces. Rješenja za vaše potrebe kreiramo prema specifičnostima vašeg poduzeća. 

Drugačiji od ostalih

Upoznati smo sa specifičnostima našeg lokalnog prostora i njegujemo pozitivne dugoročne odnose s našim klijentima. Svojom energijom i znanjem jamčimo vam brza i kvalitetna rješenja. 

Nadzor nad rizikom

Stručnjaci smo na području radnoga prava. Godišnje ostvarimo više od 1200 novih zapošljavanja i više od 800 prekida radnih odnosa. Godišnje ostvarimo više od 1200 novih zapošljavanja i više od 800 prekida radnih odnosa.

Brza reakcija

S obzirom na potrebe tržiša rada te izrazito veliku dinamiku, brze i promjenjive uvjete, svoj smo rad prilagodili tim uvjetima. U odgovoru na potrebe tržišta i naših klijenata ističemo se brzim reakcijama i kreativnim rješenjima.

Učinkovitost

Dostizanje visokih standarda kadrovskih usluga moguće je samo sa stručnim individualnim pristupom. U Karieri na račun brzine, ne žrtvujemo kvalitetu naših usluga zato vam možemo osigurati učinkovitu suradnju s najboljim odnosom između kvalitete i brze usluge. Naime, ovdje smo zato da pobrinemo da vaš posao teče glatko i dobro.

Dosljednost usluga

Usredotočeni smo na razvijanje dugotrajnih odnosa s našim klijentima na način da osiguravamo samo odgovarajući kadar i najvišu kvalitetu ostalih HR usluga. 

Trening i razvoj

Ulažemo u trening i razvoj naših zaposlenika u području zapošljavanja i HR usluga zbog čega možete biti sigurni u kvalitetu usluge koju tražite. 

Ugled

Veliki broj novih klijenata s nama započinje suradnju zbog preporuka  i zadovoljstva dosadašnjih klijenata. 

Upravljanje reakcijama kandidata

Vodimo i upravljamo cjelokupnim procesom traženja i zapošljavanja kadra. S kandidatima zadržavamo komunikaciju i održavamo odnose. 

Visoka istaknutost naših potreba

U radu se maksimalno trudimo istaknuti naše oglase i vaše potrebe za kandidatima. Redovito pripremamo različite aktivnosti kako bismo se približili pravim kadrovima. Ponosni smo i na veliku bazu kandidata koji su aktivni tražitelji posla. 

Stručnost, učinkovitost, reakcija

Surađujemo s više od 150 uglednih hrvatskih i slovenskih poduzeća. Na tržištu rada koje je visoko konkurentno pobrinemo da su vaše kadrovske potrebe ispunjene stručno i učinkovito. 

Široka mreža kontakata

Neprestano uspostavljamo i održavamo kontakte s onima koji traže posao te istražujemo potrebe na tražištu rada. Uz široku bazu aktivnih tražitelja posla, omogućavamo vam brzi pristup novim potencijalnim kadrovima. 

Dugogodišnje iskustvo te poznavanje specifičnosti grane i regije

Poznajemo specifičnosti djelatnosti unutar kojih tražimo kadar te prepoznajemo načine kako uspješno popuniti potrebe za zapošljavanjem bez obzira na brze promjene u društvu. 

Stručnost regrutacije i nadziranje rizika

Ističe nas kvaliteta selekcijskih postupaka, vođenje postupaka "in&out" te kontroliramo rizike od apsentizma i neželjene fluktuacije. 

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u

  MartinaLead Recruiter

  Danas je na Facebook-u dežurna naša regruterka Martina. Slobodno joj se obratite ako imate pitanja i odgovorit će Vam u najbržem mogućem roku!

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu