Otkrivate li nerado svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Zašto surađivati s Karierom?

U Karieri je trenutno zaposleno 2800 suradnika na više od 150 projekata po Hrvatskoj i Sloveniji, i to na 12 područja gospodarstva. Za vođenje projekata koristimo najnovije CRM i ERP programe te prema potrebi organiziramo on site poslovne jedinice kod poslodavaca.

Naše metode rada i tehnike ocjenjivanja omogućavaju nam da prepoznamo prave ljude za različita područja. Zbog lokalnih i globalnih iskustava, učinkovito vam pomažemo zadovoljiti vaše individualne potrebe.

Poslodavci i kandidati nas prepoznaju po inovativnosti, stručnosti i osobnom pristupu. Već 13 godinu brinemo za stvaranje uspješnih priča poslodavaca i onih kandidata koji traže posao, a koji su svoje karijerne ambicije povjerili našim kadrovskim stručnjacima. 

Projektna rješenja

Potražimo osposobljen kadar koji će biti uključen u vaš radni proces neposredno ili na daljinu. Vaša ekipa koja zapošljava toliko je aktivna da će se vaš proces rada i dalje odvijati bez smetnji. Svako rješenje prilagođeno je specifičnim potrebama pojedinog projekta.

Drugačiji od ostalih

Kao najveće slovensko poduzeće za kadrove, upoznati smo sa specifičnostima našega lokalnog prostora te pritom njegujemo pozitivne dugoročne odnose s onima koji naručuju naše usluge. Pomoću odlične ekipe u koju je ujedinjeno 12-godišnje iskustvo s ambicioznošću mlade ekipe, jamčimo vam brza i kvalitetna rješenja.

Nadzor nad rizikom

Stručnjaci smo na području radnoga prava. Godišnje uredimo više od 1200 novih zapošljavanja i više od 800 prekida radnih odnosa. Kontroliramo rizik od apsentizma te neželjene fluktuacije te vodimo postupke „in&out“.

Brza reakcija

Obzirom na potrebe tržišta rada i izrazitvo veliku dinamiku, brze i promjenjive uvjete, svoj smo radim prilagodili tim uvjetima te se u radu ističemo brzim reakcijama na potrebe tržišta i naših klijenata. 

Učinkovitost

Dostizanje visokih standarda kadrovskih usluga moguće je samo sa stručnim individualnim pristupom. U Karieri na račun brzine, ne žrtvujemo kvalitetu naših usluga zato vam možemo osigurati učinkovitu suradnju s najboljim odnosom između kvalitete i brze usluge. Naime, ovdje smo zato da pobrinemo da vaš posao teče glatko i dobro.

Dosljednost usluga

Usredotočeni smo na razvijanje dugotrajnih odnosa s našim klijentima na način da osiguravamo samo odgovarajući kadar i najvišu kvalitetu ostalih HR usluga. 

Trening i razvoj

Ulažemo u trening i razvoj naših zaposlenika u području zapošljavanja i HR usluga zbog čega možete biti sigurni u kvalitetu usluge koju tražite. 

Ugled

Veliki broj novih klijenata s nama započinje suradnju zbog preporuka  i zadovoljstva dosadašnjih klijenata. 

Upravljanje reakcijama kandidata

Vodimo i upravljamo cjelokupnim procesom traženja i zapošljavanja kadra. S kandidatima zadržavamo komunikaciju i održavamo odnose. 

Visoka istaknutost naših potreba

U radu se maksimalno trudimo istaknuti naše oglase i vaše potrebe za kandidatima. Redovito pripremamo različite aktivnosti kako bismo se približili pravim kadrovima. Ponosni smo i na veliku bazu kandidata koji su aktivni tražitelji posla. 

Stručnost, učinkovitost, reakcija

Surađujemo s više od 150 uglednih hrvatskih i slovenskih poduzeća. Na tržištu rada koje je visoko konkurentno pobrinemo da su vaše kadrovske potrebe ispunjene stručno i učinkovito. 

Široka mreža kontakata

Neprestano uspostavljamo i održavamo kontakte s onima koji traže posao te istražujemo potrebe na tražištu rada. Uz široku bazu aktivnih tražitelja posla, omogućavamo vam brzi pristup novim potencijalnim kadrovima. 

Dugogodišnje iskustvo te poznavanje specifičnosti grane i regije

Poznajemo specifičnosti djelatnosti unutar kojih tražimo kadar te prepoznajemo načine kako uspješno popuniti potrebe za zapošljavanjem bez obzira na brze promjene u društvu. 

Stručnost regrutacije i nadziranje rizika

Ističe nas kvaliteta selekcijskih postupaka, vođenje postupaka "in&out" te kontroliramo rizike od apsentizma i neželjene flukatuacije. 

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u
  Martina profil

  Martina kočišRegruter Specijalist

  Martina je dio našeg tima već skoro dvije godine. Predana je svom poslu regrutacije i selekcije te izvrsna u komunikaciji sa svima s kojima se susretne.
  Ona bi rekla da joj ne ide ništa od ruke iz prve, no svaki dan pokazuje koliko uspješno i sigurno rješava sve svoje zadatke.
  Pravi je timski igrač i svaki dan s njom je jedno veliko veselje!

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu