Ako ste kod nas zaposleni

Nove tehnologije surađivanja imaju veliki utjecaj na mijenjanje načina zapošljavanja. Oblik zapošljavanja preko agencije jamči vam ista prava kao i onima koji su zaposleni neposredno u poduzeću.

Dobro poznavanje poslodavca

Karierni stručnjak je dobro obaviješten o zahtjevima na radnom mjestu i s uvjetima rada. Sudjelujemo s više od oko 60 uglednih i najvećih poslodavaca na više od 70 različitih lokacija.

U razdoblju u kojem ste zaposleni putem Kariere ste u stalnom radnom odnosu

U stalnom radnom odnosu ste za puno ili nepuno radno vrijeme (sukladno ugovoru o zapošljavanju) te za to primate odgovarajuću i redovitu plaću. Primate istu plaću kao da ste direktno zaposleni kod poslodavca na istom radnom mjestu. 

Osigurana imate sva prava

Prijavljeni ste na zdravstveno, mirovinsko i invalidsko osiguranje te osiguranje u slučaju nezaposlenosti. Plaćen imate redoviti godišnji odmor te svake godine regres.

Cijelo vrijeme na raspolaganju imate kadrovskog stručnjaka

Cijelo vrijeme vaše zaposlenosti na Karieri na raspolaganju imate stručnog suradnika koji je zadužen za vaše zapošljavanje te prava koja proizlaze iz ugovora.

Omogućava pristup prvom zapošljavanju

Brojna poduzeća danas se trude prilagođavati promjenama na tržištu rada i novim generacijama koje su naučene na povezanost, otvorenu komunikaciju i mobilnost. 35 % agencijskih službenika u Europi mlađe je od 25 godina. U većini slučajeva zapošljavanje putem agencije njihova je prva prilika za radno iskustvo te ulazak na tržište rada.

Dugoročna suradnja omogućava direktno zapošljavanje u poduzeću

Puno poduzeća nakon određenog razdoblja radnika zaposlenog putem agencije zaposli neposredno u poduzeću.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vodenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu