Kariera Professional

Traženja pravoga posla je isto kao i traženje pravog kadra – kompleksan proces. Kariera Professional je usredotočena na prepoznavanje pravih kandidata za prava radna mjesta. Riječ je o višeslojnom procesu u kojem moramo razumjeti potrebe poslodavca i prepoznati ključne prednosti kandidata.

Individualan pristup

Proces potrebe za kadrom kreće od poslodavca. U Karieri Professional usredotočeni smo na to da razumijemo poslodavca i njegove potrebe jer ih zatim uspješno preslikamo u opis radnoga mjesta. Takav pristup omogućava prve informacije potencijalnim kandidatima i bolju usklađenost primjerenih kandidata s radnim mjestom. 

Najšira mreža poduzeća u Hrvatskoj i Sloveniji

Kvalitetnim radom i dugogodišnjim jamčenjem vrhunskih kadrovskih usluga uspostavili smo široku mrežu partnerskih poduzeća pa smo stoga zato smo među prvima obavješteni o potrebama za zapošljavanjem na ključnim radnim mjestima.

Brza reakcija

Razumijemo potrebe profesionalnih kadrova i poduzeća te zato je naš prioritet brzo posredovanje želja i kompetencija na obje strane, brzo definiranje potreba poduzeća i brzo kontaktiranje najprimjerenijih kadrova.

Osobni kontakt s rekruterima

U procesu traženja i selekcije je rekruter s kandidatom za radno mjesto u stalnom osobnom kontaktu te je dostupan za sva pitanja koja nastaju u procesu zapošljavanja.

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vodenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu