Otkrivate li nerado svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Kariera Professional

Traženja pravoga posla je isto kao i traženje pravog kadra – kompleksan proces. Kariera Professional je usredotočena na prepoznavanje pravih kandidata za prava radna mjesta. Riječ je o višeslojnom procesu u kojem moramo razumjeti potrebe poslodavca i prepoznati ključne prednosti kandidata.

Individualan pristup

Proces potrebe za kadrom kreće od poslodavca. U Karieri Professional usredotočeni smo na to da razumijemo poslodavca i njegove potrebe jer ih zatim uspješno preslikamo u opis radnoga mjesta. Takav pristup omogućava prve informacije potencijalnim kandidatima i bolju usklađenost primjerenih kandidata s radnim mjestom. 

Najšira mreža poduzeća u Hrvatskoj i Sloveniji

Kvalitetnim, dugogodišnjim radom uspostavili smo široku mrežu partnerskih poduzeća čime vam pružamo široku mrežu kvalitetne ponude poslova. 

Brza reakcija

Razumijemo potrebe profesionalnih kadrova i poduzeća te zato je naš prioritet brzo posredovanje želja i kompetencija na obje strane, brzo definiranje potreba poduzeća i brzo kontaktiranje najprimjerenijih kadrova.

Osobni kontakt s regruterima

U procesu traženja i selekcije, naš regruter je stalno u osobnom kontaktu s kandidatom te mu je dostupan za sva pitanja koja nastaju u procesu od selekcije do zapošljavanja. 

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u

  MartinaLead Recruiter

  Danas je na Facebook-u dežurna naša regruterka Martina. Slobodno joj se obratite ako imate pitanja i odgovorit će Vam u najbržem mogućem roku!

  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu