Otkrivate li nerado svoje osobne podatke prilikom pretraživanja novog posla?

Potražite novi posao

Uloga kadrovskog poduzeća, između ostalog je, da od početka procesa zapošljavanja djeluje kao posrednik koji prepoznaje prave kandidate za konkretne poslodavce.

Ako tražite novi posao, provjerite slobodna radna mjesta koja su trenutno dostupna ili nam pošaljite svoj životopis. Kontaktirat ćemo vas kada pronađemo radno mjesto za koje vi možete biti odgovarajući kandidat.

Surađujemo s više od 60 poslodavaca na 210 lokacija po Hrvatskoj, Sloveniji i inozemstvu. Djelujemo u svim granama, a najviše smo prisutni u: automobilskoj, tehničkoj, prehrambeno-prerađivačkoj, metalskoj i farmaceutskoj industriji, trgovini, logistici i skladištenju, komunalnim granama, prodaji i marketingu, ugostiteljstvu i turizmu te ostalim vodećim proizvodnim granama.

Provjerite slobodna radna mjesta koja trenutno imamo objavljena. U slučaju da niste našli objavu koja je za vas zanimljiva, prijavite se u našu bazu te ćemo vas kontaktirati kada uvidimo pravu priliku za vaš napredak u karijeri.

  Dežurni regruter

  Danas s vama na
  Facebook-u
  sara

  Sara DragojevićRegruter Asistent

  Sari je najdraži dio posla razgovor s kandidatima i otkrivanje koja bi im pozicija najviše odgovarala s obzirom na njihove želje i iskustvo, a najveće zadovoljstvo osjeća kada se osobe s kojima je bila u kontaktu zaposle i naknadno jave da su sretni na radnome mjestu.
  Osim što voli biti u kontaktu s ljudima, obožava slušati glazbu, šetati i opustiti se uz igranje društvenih igara.
  2.800

  zaposlenih

  1.000+

  postupaka zapošljavanja godišnje

  3.800

  testiranja godišnje

  10.000

  selekcijskih postupaka godišnje

  850

  vođenih prekida radnih odnosa godišnje

  210

  lokacija u regiji i inozemstvu